USI INDUSTRIALE

Usi industriale cu sau fara panouri vitrate

Usi idustriale

     Compania noastra va ofera usi industriale sectionale, o solutie eficienta si usor de personalizat pe fiecare caz in parte, avand in vedere particularitatile de marime si utilizare ale spatiilor industriale. Diversele forme, texturi si dimensiuni ne ajuta sa venim in intampinarea celor mai exigente cerinte venite din partea clientilor nostri.

USI SECTIONALE INDUSTRIALE

Usile industriale sectionale reprezinta solutia ideala de folosire in cazul spatiilor industriale. Aceste spatii au cerinte speciale, in ceea ce priveste dimensiunile si utilizarea, de aceea este nevoie de o studiere atenta a fiecarui caz in parte si de o individualizare a solutiilor, in functie de necesitati. Avand in vedere ca usile industriale sectionale culiseaza de-a lungul tavanului, afectarea dimensiunilor spatiului este ca si inexistenta, lasand locul liber pentru desfasurarea activitatii de baza in cadrul spatiului respectiv.
Usile sectionale industriale asigura protectie nu doar prin panourile tip sandwich, ci si prin introducerea unor elemente de etanseitate, impotriva patrunderii, din exterior, a prafului sau noroiului, a ploii, a curentilor de aer, precum: garnituri din cauciuc, benzi izolatoare sintetice, etc.

Usi industriale sectionale

     Usile industriale sectionale sunt confectionate din tabla de otel galvanizat, cu o grosime de aproximativ 0,5mm, material care confera o rezistenta sporita de-a lungul timpului. Vopsirea se face in camp electrostatic, proces care face ca vopseaua sa adere perfect la metal, iar aspectul sa se pastreze nealterat o cat mai lunga perioada de timp.
     Intre cele doua bucati de tabla otelita galvanizata se introduce spuma poliuretanica, un material folosit pe scara larga pentru izolatie termica si fonica, dar si pentru protectie in caz de impact. Aceste panouri tip sandwitch sunt ideale pentru protejarea spatiului inchis, fiind, de asemenea, si foarte usor de utilizat, avand o greutate optima, care faciliteaza o functionare facila.
     Trebuie tinut cont de faptul ca usile sectionale industriale sunt destinate unei utilizari peste medie, astfel incat rezistenta lor trebuie sa fie cat mai mare. La acest tip de usi industriale este posibila atasarea de diverse accesorii, care sa imbunatateasca atat estetica, cat si functionalitatea produsului. Este posibila inserarea de panouri vitrate din acryl, mai mari sau mai mici, a usilor de acces pietonal, a grilajelor de ventilatie, etc.
      Un avantaj foarte important al usilor industriale sectionale este faptul ca pot fi adaptate unor deschideri atipice, de regula foarte mari, care, in cazul altor solutii, ar pune multe probleme in ceea ce priveste eficienta utilizarii, protectiei, esteticii.
      Toate produsele comercializate de compania noastra sunt in conformitate cu cerintele europene in domeniu, fiecare produs beneficiind de certificat de calitate si conformitate.