USI DE GARAJ

Usi de garaj sectionale, usi de garaj tip rulou

Usi de garaj

     Garajul este o anexa a locuintei sau a oricarui alt tip de constructie, astfel incat, mai ales daca este o cale de acces in constrcutia respectiva, pune problema asigurarii securitatii locatiei. Pe de alta parte, nici costurile cu utilitatile pentru garajele - anexa nu trebuiesc neglijate. Usurinta utilizarii, avantajele oferite din punctul de vedere al utilizarii spatiului, elementele de tehnica folosite, accesoriile, sunt alte chestiuni care trebuie luate in considerare in momentul adoptarii deciziei de a achizitiona o usa de garaj. Estetica, dar si costurile implicate de achizitie, montaj si intretinere, sunt alte aspecte, la fel de importante. Avand in vedere ca este o achizitie cu durata lunga de utilizare, trebuie cantarite bine elementele mai sus mentionate, pentru ca achizitia sa-si indeplineasca functiile in totalitate.
     Compania noastra este in masura sa va ofere doua tipuri de usi de garaj - usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou - fiecare cu avantajele sale, pornind de la dimensiunile deschiderii garajului respectiv, spatiul de manevra al usii si incheind cu elemente ce tin de design si estetica. Exista numeroase variante accesibile, atat din punctul de vedere al tehnicii, cat si din punctul de vedere al costurilor. Varianta ideala este abordarea individuala a fiecarui caz in parte, consilierii nostri fiind in masura sa ofere cele mai bune solutii, luand in considerare raportul pret-calitate-functionalitate.

USI DE GARAJ SECTIONALE

Usile de garaj sectionale sunt foarte eficiente, din mai multe puncte de vedere. Sunt perfecte pentru garajele din zonele rezidentiale, unde rata de utilizare este mica spre medie. Sunt usi de garaj care culiseaza pe verticala, apoi ulterior, de-a lungul tavanului, lasand astfel spatiul garajului liber spre a fi folosit in alte scopuri.
Exista numeroase variante de usi de garaj sectionale, adaptabile din punctul de vedere al formei, dimensiunilor, actionarii, etc.

USI DE GARAJ TIP RULOU

Usile de garaj tip rulou prezinta eficienta si fiabilitate excelente, in conditii de folosire frecventa. Nu consuma spatiu, nici in ceea ce priveste montajul, nici in ceea ce priveste utilizarea.
Pot fi actionate atat manual, cat si electric. Binenteles, alegerea unei variante automatizate poate reduce eventuale disfunctionalitati determinate de manevrarea manuala si, in egala masura, sporeste confortul utilizarii acestui tip de usa de garaj.

Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale sunt recomandate cu succes pentru utilizare in cazul garajelor rezidentiale, dar, in aceeasi masura, sunt cautate, pe scara larga, si pentru utilizare industriala.
Se numesc sectionale, pentru ca sunt alcatuite din cateva sectiuni, atasate unele de celelalte, care fac posibila manevrabilitatea ansamblului. Aceste sectiuni sunt, de fapt, niste panouri de tip sandwich, numite astfel pentru ca arata exact ca un sandwich, fiind alcatuite din doua foi de otel galvanizat, intre care se gaseste un strat, mai gros sau mai subtire de spuma poliuretanica, substanta care asigura atat izolare termica, cat si protectie fonica. Panourile sectionale pot fi de dimensiuni diverse, mai late sau mai inguste.
Se pot folosi pentru spatii diverse, inclusiv pentru dimensiuni mari, in afara standardelor. Exista diverse posibilitati de imbunatatire a utilitatii, inclusiv in ceea ce priveste prevenirea accidentelor in timpul functionarii. Pot fi actionate atat manual, cat si prin sisteme automatizate.
In ceea ce priveste estetica, si aici posibilitatile sunt nenumarate. Oferim o gama variata de forme si culori, cu sau fara panouri vitrate, cu sau fara usa de acces persoane, astfel incat sa venim in intampinarea tuturor dorintelor celor care apeleaza la achizitionarea si utilizarea produselor noastre. Accesoriile folosite sunt, ca si usile de garaj sectionale, de cea mai inalta calitate, ceea ce ne indreptateste sa recomandam produsele noastre ca fiind printre cele mai bune alegeri in domeniu.
Toate produsele noastre sunt conforme normelor europene si beneficiaza de certificat de conformitate.


Usi de garaj tip rulou

Usile de garaj tip rulou au, in general, caracteristici asemanatoare cu usile de garaj sectionale, insa difera principiul de actionare. Acest tip de usi de garaj este alcatuit din mai multe lamele, atasate intre ele, care faciliteaza rularea ansamblului in cadrul unei casete, instalate in interiorul sau in exteriorul spatiului inchis.
Lamelele sunt fabricate, de regula, din aluminiu, intre cele doua lamele inserandu-se un strat de spuma poliuretanica, care confera protectie termica si fonica. Caseta este, de asemenea, fabricata din aluminiu, fiind, ca si lamelele, vopsita in camp electrostatic, ceea ce confera o mare durabilitate, aspectul pastrandu-se nealterat o lunga perioada de timp.
Principiul de functionare este acelasi ca la rulourile exterioare instalate la ferestre. Actionarea se face, fie cu arc, fie cu motor. Acest al doilea tip de actionare beneficiaza, suplimentar, de o maneta de urgenta, ce poate fi folosita pentru actionarea usii in caz de pana de curent. Functionarea lor este sigura, avand in vedere ca bebeficiaza de mai multe sisteme de siguranta, care ajuta la perevenirea accidentarii in timpul utilizarii.
Usile de garaj tip rulou sunt produse de personal instruit, care acorda o atentie deosebita calitatii, astfel incat achizitia sa beneficieze de toate avantajele: durabilitate in timp, siguranta exploatarii, silentiozitate si usurinta utilizarii, ca urmare a folosirii sistemului de automatizare cu telecomanda.
Compania noastra poate oferi o gama variata de forme, texturi, dimensiuni, care sa se armonizeze la modul fericit cu mediul inconjurator, dar care sa raspunda si dorintelor clientilor si necesitatilor tehnice de utilizare.