USI AUTOMATE

Usi culisante, rotative, curbe, batante, de interior sau de exterior

     Usi automate

     Usile automate, in orice forma de prezentare ar fi achizitionate si instalate, ofera, fara indoiala, un confort sporit, o estetica deosebita a constructiilor si facilizarea accesului in interiorul acestora.
      Produsele companiei noastre ofera posibilitati multiple de personalizare, in functie de preferintele estetice, dar tinand cont si de utilitate si functionalitate.

USI AUTOMATE CULISANTE

Usile automate culisante sunt o solutie ideala de a optimiza spatiul de la intrarea intr-o cladire, dar si de a facilita accesul in perioade de trafic intens sau pentru persoane cu dizabilitati.
Sistemele de automatizare sunt foarte eficiente, fiabile si sustin o functionare eficienta, pe parcursul a perioade de timp indelungate

USI AUTOMATE ROTATIVE

Usile automate rotative au o estetica deosebita, conferind eleganta cailor de acces in diverse constructii. Sunt foarte fiabile, usor de utilizat si foarte utilizate la banci sau alte institutii financiare, hoteluri, aeroporturi, etc.
Sunt solutia perfecta atunci cand se doreste izolarea spatiului interior de conditiile de mediu din exterior.

USI AUTOMATE CURBE

Usile automate curbe confera o imagine tridimensionala intrarii, un aspect deosebit. Sunt ceva mai complicat de instalat si calibrat, insa efectul final este unul de impact.
Sunt disponibile atat pentru interior, cat si pentru exterior si ofera o deschidere semnificativ mai mare decat in cazul usilor culisante clasice

USI AUTOMATE BATANTE

Usile de batante sunt foarte comode, recomandate in spatiile in care se inregistreaza trafic intens. Sunt adaptabile oricarei zone de intrare si faciliteaza accesul in ambele sensuri.
Sunt destul de usor de montat, sunt fiabile si ofera un confort sporit al utilizarii in conditiile specificate mai sus.

Usi automate culisante

     Usile automate culisante sau glisante sunt foarte utilizate, mai ales in cadrul supermarketurilor si hipermarketurilor, unde traficul este intens si unde exista necesitatea de a facilita accesul, astfel incat acesta sa fie cat mai fluent.
     Este o solutie eficienta atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere functional. Usile culisante automate folosesc senzori simpli pentru a detecta prezenta umana in raza lor de actiune. In momentul in care raza senzorului este intrerupta, usile se deschid sau, dupa caz, isi intrerup inchiderea.
     Acest tip de usi automate este dotat cu un motoras care se activeaza la semnalul senzorului, pentru a pune in functiune foile de usa, care aluneca in lateral, cu ajutorul unui sistem de glisare. Exista posibilitatea de a utiliza un sistem cu o singura usa care gliseaza, cu doua sau mai multe usi.
     Este important ca sistemele de culisare sa fie de calitate, pentru ca glisarea sa se desfasoare cat mai usor si cu un consum minim de energie.


Usi automate rotative

     Usile automate rotative sunt prezentate in mai multe variante: manuala, semiautomata si automata, cu unul sau mai multi senzori, cu ajutorul carora este detectata miscarea si sunt coordonate sistemele care asigura functionarea si siguranta usii. Exista si sisteme automate de operare a usilor rotative pe baza de raze infrarosii sau unde radar.
     Suntem in masura sa furnizam clientilor nostri usi rotative cu doua, trei sau patru aripi, cu rame sau fara rame, cu mototrul in partea de sus sau incastrat in pardoseala. Variantele sunt multiple, iar alegerea lor depinde de dorintele clientilor, de bugetele alocate si de posibilitatile tehnice de la fata locului.
     Usile rotative confera un aspect deosebit cladirilor al caror acces il controleaza, o eleganta si un aspect distins. Variantele de design oferite pot satisface pana si cele mai exigente solicitari, in ceea ce priveste estetica.
     Componentele care asigura functionarea acestui tip de usi sunt de o calitate superioara, astfel incat utilizarea lor este facila si nu pune probleme deosebite utilizatorilor.


Usi automate curbe

     Usile automate curbe sunt si mai spectaculoase din punctul de vedere al aspectului, dar au si un alt avantaj: acela ca ofera o deschidere mult mai mare decat usile culisante normale.
     Binenteles ca solutia usilor culisante curbe este mai costisitoare decat cea a usilor culisante sandard, insa efectul este mult mai spectaculos. Solutia este adaptabila, din punctul de vedere al esteticii, dar si din punctul de vedere al dimensiunilor, astfel incat sa se plieze atat pe cerintele clientilor, cat si pe oportunitatile tehnice ale deschiderii.


Usi automate batante

     Usile automate batante functioneaza pe acelasi sistem al senzorilor, care detecteaza prezenta oamenilor in raza lor de actiune.
     Usa este actionata cu ajutorul unui sistem automat electro-hidraulic, aplicat pe partea superioara a sa. Acest sistem are rolul de a trage usa in momentul intrarii unei persoane si de a o impinge la loc, dupa ce aceasta a intrat.
     Usile batante au o aplicabilitate larga, in numeroase tipuri de cladiri, institutii, fiind solide, versatile si silentioase.