SISTEME PARCARE

Pentru controlul eficient al zonelor de parcare publice si private

Sisteme de parcare

     Sistemele de parcare ajuta la gestionarea cu succes a veniturilor provenite din exploatarea spatiilor de parcare. Sunt sisteme automatizate, care nu necesita prezenta permanenta a personalului in zona de actiune, functionand pe baza de cartele sau tichete cu utilizare unica, ceea ce faciliteaza plata facila si accesul eficient in zonele de parcare din preajma institutiilor, garilor, aeroporturilor, etc.

Sistem parcare BFT

Sistemul BFT este un sistem de parcare usor de instalat si utilizat, in varianta standard, sistem ce permite plata automata a locului de parcare in timpul stationarii, in parcarile astfel gestionate. Sistemul este destinat exploatarilor de dimensiuni mici si mijlocii.
In alcatuirea acestui tip de sistem de parcare intra: statia de intrare pe baza de tichet ce contine un cod de bare 2D, statie de iesire pe baza de jeton, bariere de trecere din interior in exterior si invers si statie de plata asistata.

Sistem parcare Equinsa

Acest tip de sistem de parcare se preteaza pentru exploatarile de dimensiuni mici si medii. Sistemul cuprinde o statie de intrare care elibereaza cartele magnetice sau tichete cu cod de bare unic, o statie de iesire, bariere, statie de plata automata, senzori de parcare. exista posibilitatea configurarii acestor sisteme pentru a recunoaste numerele de inmatriculare ale masinilor care intra frecvent in spatiul respectiv. Equinsa pune la dispozitia clientilor numeroase accesorii ce pot completa ansamblul, in functie de necesitati.