GRILAJE

Pentru un plus de protectie al spatiilor comerciale

Grilaje

     Grilajele metalice se folosesc fie pentru a inchide spatii comerciale, in varianta manuala sau automatizata, fie pentru protejarea vitrinelor acestora. In prezent, exista numeroase variante de grilaje metalice, foarte fiabile si rezistente, care pot indeplini cu succes nu doar nevoile de securitate, ci si nevoile estetice ale proprietarilor.

Grilaje din tuburi ondulate

Grilajele metalice din tuburi ondulate sunt realizate din tuburi de otel galvanizat, material care asigura o rezistenta sporita. fiind vorba despre securizarea unor spatii, rezistenta este un factor deosebit de important. Se pot folosi la securizarea vitrinelor, dar si pentru securizarea spatiilor de acces, sub forma de porti, putand fi actionate manual sau automat.
Grilajele metalice din tuburi ondulate permit vizualizarea spatiului pe care il protejeaza.

Grilaje cu lamele pline

Grilajele metalice cu lamele pline sunt realizate din laele din otel galvanizat, cu o rezistenta si durabilitate sporite, insa, spre deosebire de cele din tuburi ondulate, acest tip de grilaj metalic inchide complet spatiul pe care il portejeaza, nepermitand vizualizarea lui. Bariera creata este foarte solida.
Protectia este sporita iar actionarea grilajelor metalice cu lamele pline se face manual, electric, de la comutator cu cheiei sau prin telecomanda.

Grilaje cu lamele perforate

Grilajele cu lamele ofera o protectie solida pentru spatiile protejate, intarind securitatea acestora, insa lamelele pline permit foarte putin patrunderea aerului, astfel incat, daca spatiile raman inchise o perioada de timp mai indelungata, aerisirea poate fi deficitara.
In acest caz, se impune folosirea lamelelor perforate, care asigura acelasi grad de securizare, dar permit, in egala masura, si aerisirea spatiului la care sunt atasate.