AUTOMATIZARI

Bariere auto, piloni retractabili, cu actionare electrica, automatizari porti

Automatizari porti

     Compania noastra comercializeaza diverse sisteme de automatizare pentru usi garaj sectionale, pentru usi sectionale industriale, pentru porti batante si culisante, componente destinate acestor sisteme, dar si diverse sisteme automate de gestionare a zonelor de parcare, precum bariere electromagnetice pentru trafic intens si piloni retractabili.

BARIERE AUTOMATE

Barierele automate sunt folosite pentru gestionarea traficului auto sau pietonal, in zonele unde este nevoie de acest lucru.
Sunt fiabile, eficiente scopului pentru care au fost fabricate, pot fi actionate si manual, in caz de nevoie.

PILONI RETRACTABILI

Pilonii retractabili sunt destinati restrictionarii traficului auto in diverse zone. Au o larga utilizare in locurile in care se doreste interzicerea temporara, pe perioade mai lungi sau mai scurte, a traficului auto, fara ca traficul pietonal sa fie impiedicat.

AUTOMATIZARI PORTI

Sistemele de automatizari porti pot fi instalate, fie odata cu achizitionarea portilor, a usilor de garaj sau a altor produse de acest gen, fie ulterior. Alegerea kitului de automatizare potrivit trebuie sa tina seama de frecventa utilizarilor, de locatie, de conditiile de mediu din zona de instalare, etc.

Bariere automate

     GIOTTO 50 S BT KIT si GIOTTO 30 BT KIT sunt bariere electromagnetice destinate traficului intens, fie el pietonal sau auto, cu brat de 5 m, respectiv 3 m. Este un tip de bariera cu o constitutie robusta, are inglobat limitator electromecanic, este fiabila si usor de utilizat, fara a pune probleme deosebite de functionalitate.
     Functioneaza la 24 V si prezinta multiple posibilitati de accesorizare cu diverse componente de atentionare, de semnalizare, de iluminare. Unitatea de comanda a ansamblului este separat de partea mecanica, situat intr-o zona usor accesibila. In cazul in care alimentarea la curentul electric este intrerupta, actionarea se poate face, foarte usor, si manual, fara ca traficul in zona sa sufere inconveniente.
      Timpul de ridicare este de numai 4 secunde, astfel incat sunt si foarte rapide, cu impact minim asupra circulatiei in zona.
      Produsele sunt conforme cu standardele europene in domeniu si beneficiaza de certificat de calitate si conformitate.


Piloni retractabili

     Pilonii retractabili sunt din ce in ce mai des folositi in acele zone unde se doreste restrictionarea temporara a accesului (piete, trasee pietonale, zone turistice, institutii publice, zone rezidentiale, etc) sau accesul selectiv pentru diverse tipuri de autoturisme (depozite si hale, statii ale mijloacelor de transport in comun, etc).
     Sunt usor de utilizat si de instalat, sunt fiabili si perfecti pentru scopul pentru care au fost fabricati. Sunt prevazuti cu sisteme de actionare manuala, in cazul in care nu mai au alimentare suficienta si pot fi accesorizati cu divrese sisteme de avertizare si semnalizare, pentru prevenirea accidentelor in randul pietonilor, ciclistilor, motociclistilor.


Automatizari porti

     Sistemele de automatizare porti sunt sigure si fiabile, conferind un plus de securitate si confort in utilizare. Compania noastra va ofera urmatoarele kituri de automatizare:
ARES 1000 - sistem de automatizare pentru porti de pana la 1000 kg, cu functie de detectie a obstacolelor, pentru prevenirea pagubelor materiale sau vatamarilor corporale. Prezinta functie de autodiagnostic pentru depistarea malfunctionarii. Se preteaza pentru trafic intens.
KIT DEIMOS 500 BT si KIT DEIMOS 300 BT KIT - sistem de automatizare pentru porti de pana la 500 kg, respectiv 300kg, cu motor, unitate de control, set fotocelule si lampa de semnalizare incluse. Cremaliera nu este inclusa. Posibilitate programare. Se preteaza pentru trafic moderat.
ARGO - sistem de automatizare pentru usi de garaj sectionale si usi industriale cu suprafata de max. 20mp. Motorul incorporeaza unitatea de control, receptorul si lampa de semnalizare optica. Are incorporat un encoder care confera precizie maxima opririi. Se poate bloca/debloca manual.
BOTTICELLI APRI KIT si BOTTICELLI VENERE KIT - sisteme de automatizare pentru usi de garaj sectionale greutate max. 60 kg si inaltime max. 2,5m. Cuprinde motor cu lampa de avertizare, telecomanda cu 2 canale; se preteaza pentru trafic intens. Se poate porgrama cu ajutorul unitatii de control. 28 secunde timp de deschidere. Functioneaza la 24 V. Permite programarea a pana la 10 telecomenzi.
PEGASO C 230V si PEGASO C TRI 400V - sisteme de automatizare pentru usi industriale sectionale, cu suprafata de pana la 25, respectiv 45 mp. Permite o instalare simpla, datorita motorului precablat. Are unitate de control incorporata, sistem de bolocare/deblocare cu lant. Se preteaza utilizarii moderate. functioneaza la 230, respectiv 380V.
TIZIANO 3620 KIT - sistem de automatizare pentru usi de garaj sectionale cu greautate max. de 60 kg si inaltime max. 3,2m. Pretabil pentru trafic moderat, cu unitate de control incorporata, cu 2 telecomenzi cu 2 canale, cu timp de deschidere 6,6m/min.
ELI 250 BT KIT - sistem de automatizare ingropata pentru usi batante, cu greutate max. 400kg. Kit-ul contine 2 cutii, 2 motoare, unitate de control, 2 limitatori, sistem de deblocare manuala, fotocelule, lampa de semnalizare optica, 2 telecomenzi cu 4 canale.
KIT PHOBOS N BT - sistem de automatizare ingropata pentru usi batante, cu greutate max. 250kg. Se asambleaza impreuna cu unitatea de control THALIA. Timp de deschidere: 18 secunde.
KIT VIRGO - sistem de automatizare ingropata pentru usi batante, cu greutate max. 200kg.